Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Tito’s

Yowwww titowwwsssss, hier vinden jullie het eerste petoeteke van het jaar. Bereid jullie voor een mega bangelijk en super zalig chirojaar! Het gaat er één zijn om nooit te vergeten!


10 september: Vandaag komen jullie eindelijk te weten wie jullie leiding is. Spannneeeuuunndddd!!!


17 september: Het moment is aangebroken om jullie leiding eens wat beter te leren kennen. Als je alles over ons te weten wilt komen, moet je er dus zeker bij zijn.


24 september: Het is tijd om ons lokaal te versieren dus neem allemaal maar iets mee van thuis (wees zo zot en creatief mogelijk) en dan regelen we da wel e.


30 september (zaterdag): Wees er zeker bij voor het beste feest der feesten (buiten Chiro del Mundo natuurlijk) genaamd VILLA Mosquito. Er is muziek, eten, spelletjes, een répair café en kei veel toffe workshops. Allen daarheen zou ik zo zeggen!


1 oktober: Neem allemaal jullie moeders, vaders, omie’s, opie’s en al de rest mee naar de chiro voor de ouderdagggg!!! Ze mogen allemaal mee komen spelen en om 16u is er een hapje, een drankje en een babbeltje met de leiding.


7 & 8 oktober: Ja ja, we gaan een héél weekend op de chiro zitten want het is onze befaamde wafelslag. Iedereen wordt zaterdag én zondag van 10u-18u op de chiro verwacht. Je wordt alleen verontschuldigd als je een geldig excuus hebt (vb: mijn goudvis is gestorven).


15 oktober: Bereid jullie mentaal en fysiek maar goed voor want vandaag is het ‘De Grote Tito-doop’. Doe kleren aan die vuil mogen worden want het gaat een ranzige boel worden.


22 oktober: Vandaag gaan jullie te weten komen hoe het voelt om mee te doen aan de paralympics. Neem ook allemaal €5 om te blijven eten op de chiro.


29 oktober: Spijtig genoeg is het geen chiro want wij zijn op leidingsweekend. Probeer ons niet al te veel te missen. Volgende maand zijn we er weer!


Wij hebben er alvast mega veel zin in, dus jullie beter ook!!!


Groeten van de allerbeste leiding


Yara, Jozef & Ruth