Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Tito’s

Liefste titotjes, eerst en vooral wensen we jullie heel graag een gelukkig nieuwjaar! Er staat weer heel wat voor de boeg. Een fantastisch chiro jaar verzekert!!


7 jan: Jawel, jawel, deze keer is het zover. Tijd voor het bescheiden maar magnifieke stadsspel. Hou jullie klaar voor een spannende en grensverleggende uitdaging. Breng allemaal jullie smartphone mee (als je deze niet hebt, kan je er 1 lenen).


14 jan: Vandaag worden jullie entertaint door fantastische, gespecialiseerde en fascinerende chiro-gepesioneerden. Het is namelijk de welbefaamde oudleidingendag.


21 jan: Om toch nog even normaal te kunnen doen en te kunnen bijkletsen over jullie ervaringen houden we een gewone chirozondag.


28 jan: Drugs, seks en rock ’n roll. Wat? Verdiep je in het leven binnen het drugscircuit.


3 en 4 feb: Hamburgers! Hamburgers! Dit weekend doen we onze hamburgerslag. We zien jullie graag zaterdag en zondag om samen alle voorbereidingen te doen!


11 feb: En toen was het HET moment dat de leidingsploeg ging dj’en. Het is mixdag!


18 feb: Weerom horen we graag wie jullie leiding was en wat jullie deden. Een gewone chirozondag dus.


23, 24 en 25 feb: Dit weekend is het moment om te weten te komen waar je ligt in de groep. We verzorgen een teambuildingsweekend tijdens het jaarlijkse groepsweekend. Alle praktische informatie is te vinden in de brief.