Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Speelclub

Dag lieve speelclubbertjes!


Zijn jullie klaar voor 2 maanden vol leuke, zotte, speciale, gevaarlijke en spannende zondagen? Wij wel! Er staat zeer veel te wachten voor jullie. Klaar? Start!


5 NOVEMBER

Altijd al willen weten hoe het is om een mama of papa te zijn? Vandaag kan het! Jullie hebben allemaal voor één dag een eigen baby. Welke speelclubber krijgt de prijs voor beste baby verzorger? Dat krijg je vandaag te weten tijdens de enige echte babydag!


12 NOVEMBER

Vandaag is het ‘tromgeroffel’ aspirantendag! Oooh geen Lana, Jennifer of Emma vandaag… Maar we zijn er zeker van dat onze eigen aspiranten bijna net zo goed als ons zijn.


17-18-19 NOVEMBER

Huh? 3 dagen chiro? Ja ja jullie hebben dat goed gezien, geen één zondag maar een heel weekend! Het is dan onze eigen supertoffe, avontuurlijke en mysterieuze SPEELCLUBWEEKEND!!! Jullie krijgen hiervoor nog een brief met extra informatie. Hopelijk zien we jullie allemaal daar!


26 NOVEMBER

Het is Christus Koning! Jullie worden om 10u aan de kerk verwacht of om 12u in de Chiro voor heerlijke pannenkoeken en nog een super leuke activiteit. Informatie volgt nog.


3 DECEMBER

Wat hoor ik daar? Krijgen we zeer speciaal bezoek? Van een man met een lange baard en een rode mantel? Wie zou dat nu zijn? Willen jullie dat ook weten kom dan zeker vandaag op tijd naar de Chiro!


10 DECEMBER

Vandaag is een rare dag, er zijn 3 zeer vreemde personen aanwezig. Hopelijk zijn ze niet gemeen. Allemaal komen dus!


17 DECEMBER

Vandaag zijn mag iedereen eens de clown uithangen! Het is namelijk Circusdag! We gaan eens zien welke grote talenten er tussen onze speelclubbers zitten.

24 DECEMBER

Ik heb goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat er geen Chiro is… Ik weet het zeer erg maar niet getreurd het is dan ook Kerstmis!


Hopelijk hebben jullie even veel zin als ons! Wij kunnen niet wachten!  

Wij wensen jullie nog veel prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Super dikke knuffels van jullie allerliefste leiding,


Lana, Jennifer en Emma