Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Speelclub

Heeeey lieve kindertjes, het nieuwe Chirojaar is weer begonnen en we hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

Hier alvast een klein overzicht van wat we de komende twee maandjes gaan doen:


10 september:

De dag is eindelijk aangebroken! En daarmee bedoelden wij, de eerste Chirozondag van het jaar! Vandaag is het kennismakingsspel en komen jullie te weten wie jullie nieuwe superformiweldigeindefantakolosachtige leiding is!


17 september:

Vandaag gaan wij het lokaal versieren, dus mogen jullie leuke versiering meenemen waarmee we ons lokaal helemaal kunnen opfleuren. Als we hiermee klaar zijn, gaan we kijken of jullie alle traditionele chirospelletjes nog kennen, zodat we het chirojaar goed kunnen beginnen. Hopelijk heeft de zomer jullie geheugen niet weggewassen.


24 september:

Er is vandaag een verrassingsspel voor jullie gepland.

Het enige wat je mee moet nemen: je fantasie!


1 oktober:

Vandaag mogen de ouders een laten zien wat zij in hun mars hebben. Het is namelijk ouderdag! Jullie mogen dus allemaal jullie mama’s, papa’s, plusmama’s, pluspapa’s meenemen en laten zien wat wij elke zondag doen. We zullen ze laten zien dat naar de Chrio komen niet zo maar een dag vol spel en plezier is, maar dat je ook super stoer moet zijn.
Als da mama’s en papa’s volledig uitgeblust zijn, krijgen ze van ons nog een drankje en de kans om de leiding beter te leren kennen.


7-8 oktober:

Het is wafelslag dit weekend! Dit wil zeggen dat we ons weer een volledig weekend gaan inzetten om centjes voor de Chiro te verzamelen, dus neem allemaal jullie glimlach en schattige gezichtjes mee!

Jullie zijn zaterdag EN zondag welkom om vanaf 10u wafels te komen (ver)kopen. ;D

 

15 oktober:

Eén tegen allen! Jullie kennen de regels.


22 oktober:

Het is weer bijna Halloween en hier hoort ook een Halloweenspel bij. Dit jaar is het thema MAGIE. We gaan van jullie volwaardige tovenaars en heksen maken.


27-29 oktober:

We gaan dit weekend met de leiding op weekend.

We zullen jullie “jammer genoeg” drie dagen moeten missen. :D
Het is dus geen chiro.