Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Ribbels

Hey hey,


Welkom bij de Chiro. Zijn jullie klaar voor een spetterend leuk nieuw jaar?
Wij (jullie leiding) alvast wel hoor. We gaan spelletjes spelen, nieuwe vriendjes maken, lachen, en nog zo veel meer.


Er zijn wel een paar dingen die jullie moeten weten. Om 16uur krijgen jullie allemaal een vieruurtje. Dat is een drankje en een koekje. Je mag die zelf meenemen maar wij hebben ook drinken op de Chiro. Jullie nemen best een doos koeken mee van thuis. Zodat we elke zondag samen kunnen delen.
We zullen beginnen met wat we gaan doen in september en oktober.10 september: Vandaag gaan jullie ontdekken wie jullie nieuwe leiding is. Spannend….


17 september:  We gaan elkaar beter leren kennen vandaag door leuke spelletjes te spelen en we gaan jullie tonen wat de leukste chirospelletjes zijn.


24 september: We hebben een groot probleem. Al onze koekjes zijn gestolen door een    gemene dief. Gelukkig zijn jullie er om de dief te ontmaskeren en op te pakken.
Zet jullie beste speurneus dus maar op.


1 oktober: Vandaag is een speciale dag. Het is vandaag ouderdag, dat betekent dat jullie allemaal iemand mogen meenemen zoals jullie mama, papa, oma, opa,… Jullie ouders mogen dan mee spelletjes komen spelen met ons. Na 16uur krijgen jullie ouders ook een hapje en een drankje en dan kunnen ze vragen stellen aan de leiding als dat nodig is.


7 en 8 oktober : Dit weekend is het zowel zaterdag als zondag Chiro. We gaan wafeltjes verkopen in de buurt. We beginnen om 10 uur en het is gedaan om 18uur. Jullie moeten natuurlijk niet altijd komen. Jullie kiezen zelf wanneer jullie komen helpen. Er is ook soep en chocomelk op de Chiro maar je neemt best zelf ook boterhammetjes mee.


15 oktober : We hebben een schat verstopt speciaal voor jullie. Maar jullie krijgen die niet zomaar. Je zal moeten samenwerken om de schat te kunnen vinden. Veel succes!


22 oktober:  Alle gekheid op een stokje deze maand. We zullen maar eens normaal doen. Tijd voor gewone chirospelletjes. Gelukkig zijn deze spelletjes even leuk, of zelfs nog leuker!

 

29 oktober: Oohnee, we hebben super slecht nieuws. Het is geen Chiro deze week. Jullie leiding gaat samen een weekendje weg. Maar treur niet want volgende week zijn we er weer!!!


Zo dat was het voor de eerste twee maanden, wij hebben er al zin in!!