Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Ribbels

DAG ALLERLIEFSTE RIBBELTJES


Welkom in 2018! Hebben jullie genoten van de vakantie, familiefeestjes, lekkere eten, cadeautjes, wie weet nog wat sneeuw en het vuurwerk? Wij zeker en vast, maar we hebben jullie wel gemist, daarom kijken we extra uit om jullie terug te zien. We hebben super veel ideetjes om van 2018 een heel leuk chirojaar te maken. Onze voornemens voor het nieuwe jaar zijn de chirozondagen nog veel leuker te maken dan vorig jaar en te tonen dat we de beste ribbels zijn op de hele wereld. Hieronder lees je wat we gaan doen de komende twee toffe maanden.


7 januari: “Driekoningen, driekoningen, geef mij een nieuwe hoed…” Vandaag mogen jullie allemaal verkleed komen als één van de drie koningen. Dan gaan we zingen bij huisjes in ruil voor iets lekkers. Oefen alvast het liedje en tot dan!14 januari: Vandaag komen er andere mensen leiding geven aan jullie. Deze mensen zijn al HÉÉÉÉÉÉÉÉLLLL oud maar ze kunnen nog wel net 4uur rechtstaan om met jullie te spelen. Let er dus zeker op dat je luid genoeg praat want ze kunnen al wat doof zijn. Je moet ook veel herhalen want ze vergeten wel veel. Vandaag is het dus oudleidingsdag, hopelijk hebben jullie er zin in.


21 januari: Oohnee, kennen jullie onze mascotte, Rupsje Ribbel al? Hij is zijn bollen kwijt en hij heeft alleen zijn hoofd nog. Hij heeft dus dringend onze hulp nodig. Kunnen jullie hem helpen om zijn bollen terug te vinden?28 januari: Vandaag gaan we plezier maken met verf, papier, lijm, stiften, potloden, crêpepapier, karton, potjes, verfborstels, en nog veel meer. Haal jullie creativiteit maar al boven. Voor alle avontuurlijke ribbels, niet gevreesd, we gaan het knutselen afwisselen met leuke spelletjes buiten.


4 februari: Vandaag tonen we dat we echte stoere ribbels zijn en dat iedereen bang van ons mag worden. Kom vandaag maar goed uitgeslapen naar de Chiro want we gaan wilde spelletjes spelen. Wij hebben er al zin in, jullie toch ook?? Het is ook hamburgerslag dus als je zin hebt in een lekkere hamburger breng dan 5euro mee.


11 februari: Het moet niet altijd hetzelfde zijn, vandaag schudden we alle leiding eens door elkaar. Jullie zullen ons jammer genoeg moeten missen vandaag maar jullie krijgen wel andere superleuke leiding. Welke leiding dit is, is nog een verrassing.

18 februari: Om leuke dingen te doen dit jaar, hebben we ook wel centjes nodig. Daarom gaan we vandaag ons beste beentje voorzetten en gaan we mooie rode roosjes verkopen in de buurt. Kleed jullie zeker en vast warm aan want het kan wel eens koud worden.


23-24-25 februari: JOEPIEEEE JJEEEEEEEEEEJJ!!!!!!!!! Het is groepsweekend!!!!!!!! We gaan een heel weekend samen spelen, plezier maken en zotte dingen doen met heel de Chiro. Wij kijken er alvast heel hard naar uit. Jullie krijgen zeker nog een brief met alle informatie in zodat je weet waar je moet zijn en wat je moet meenemen.
Voila, dit is het voor januari en februari. Speciaal voor jullie omdat Valentijn is geweest, krijgen jullie een ribbelleidingshartje!!!


Kusjes


Catho, Jorinde en Frauke