Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Ribbels

Dag ribbeltjes en ouders!


We beginnen aan de laatste (meer zeker erg plezante) 2 maanden van het Chirojaar, daarna moeten jullie al je Chiro maatjes missen tot het supertoffe kamp!

Wat gaan we de komende maanden doen?


5/05: Vandaag is het Gewestdag! We gaan een namiddag spelen met andere Chiro’s! Hier gaan we bewijzen dat wij de beste Chiro van het gewest zijn! We spreken af om 13u aan de Chiro met €5 voor vervoer en activiteiten.


12/05: Vandaag is het Chiro Del Mundo! Neem je vriendjes, ouders, tantes, nonkels, huisdieren en buren mee want vanaf 12u ben je welkom op een enorm toffe dag vol plezier en genot! Ook kan je ’s avonds komen genieten van een lekker bordje paella! De brief i.v.m. de bestelling vind je in het petoeteke. Hopelijk tot dan!


19/05: Vandaag gaan we ontdekken wat het betekent om een superheld te zijn en hoe je een goede superheld kan zijn! Doe alvast je onderbroek over je broek, zoek een coole cape en bereid je voor op een heldhaftige namiddag!


26/05: Omdat we weten hoe goed ribbels kunnen dansen, doen we vandaag een gekke dansnamiddag, haal je 70’s outfit en je beste dansschoenen uit de schuif want we gaan er helemaal voor gaan!


2/06: Vandaag is het exact 10.000.000 jaar geleden dat de laatste dinosauriërs zijn uitgestorven… omdat we dit niet zomaar achter ons kunnen laten gaan we proberen onderzoeken hoe we ze weer tot leven kunnen krijgen! Zal het lukken kleine Einsteins?


9/06: Vandaag vieren we de verjaardag van rupsje ribbel! Omdat rupsje ribbel het verdient om wel eens in de watten te worden gelegd, zullen we hem de beste verjaardag ooit geven! (Party Poppers en feesthoedjes zeker toegestaan!!)


16/06: Ohnee!! Wat is er gebeurd?? Er is oorlog tussen botland en cotland!! We moeten ervoor zorgen dat ze terug vriendjes worden, anders worden ze heel verdrietig!


23/06: Oops.. er waren verbouwingen aan de kathedraal van Antwerpen en ze is in brand geschoten! Kunnen we hem op tijd blussen? (Extra kleren + handdoek zeker welkom!)


30/06: Als afsluiter van dit Chirojaar, gaan we met z’n allen op een leuke uitstap! Meer info volgt nog later!


Groetjes, jullie schatjes van patatjes! Ruth, Frauke en Jakke!