Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Ribbels

Hey allerliefste paarse vriendjes    


Het is weer tijd voor de volgende maanden, wat gaat het toch snel. Er komen weer twee fantastische maanden aan. En wat maakt twee maanden plezier met ons nog leuker? LEKKERE VIERUURTJES!!! Neem dus allemaal een pakje koekjes mee zodat we elke zondag een ander pakje kunnen opendoen en iedereen koekjes heeft. Zo kunnen we samen lekker gezellig delen!


5 november: Vandaag is het oma en opa dag. Jullie mogen dus allemaal verkleed komen in oude mémeekes en pépeekes. Trek dus de kast van de grootouders open en kijk wat je kan vinden. Tot dan!


12 november: Deze zondag krijgen jullie geen leiding van ons. OOOOOOHHHHHH    Maar jullie moeten ons niet te hard missen want jullie krijgen super toffe aspirantenleiding.


19 november: Door al die spannende zondagen van de afgelopen weken zullen we het nog eens rustig houden en alle oude chirospelletjes uit de kast halen. SUPERFIJN!!!


26 november: Vandaag is het een beetje een speciale dag. Het is Kriko. Dan gaan we met zen allen naar de kerk om 10uur. Daarna eten we lekkere pannenkoekjes en gaan we leuk zwemmen in het arenazwembad! Neem dus zeker gepaste zwemkledij mee. Als je nog niet kan zwemmen, laat je dit best direct weten aan de leiding en neem je zwembandjes mee.


3 december: Vandaag is de grote dag. Onze goede vriend Sinterklaas is in het land. Hij heeft zelfs tijd vrijgemaakt om langs onze Chiro te komen met zijn Zwarte Pieten. Wees er dus zeker bij, dit wil je niet missen.


10 december: Het is een trieste dag vandaag  Catho en Jorinde moeten leren voor grote toetsen op school! Maar niet gevreesd, Frauke maakt samen met een superleuke vervanger er een mega fijne dag van met jullie.


17 december: Haal jullie feesthoedjes maar al boven want we gaan vandaag een superfijn kerstfeestje doen. Neem allemaal een cadeautje mee ter waarde van 2 euro. Wij zorgen voor de hapjes, sapjes en sfeer.


24 december: Het is geen chiro vandaag   MAAAAARRRRRR jullie superleuke vakantie is eindelijk begonnen, dus geniet van jullie vrije momentjes. Gebruik deze extra tijd om jullie kerstboom mooi te versieren en kerstkoekjes te bakken.


31 december: HET IS BIJNA NIEUWJAAAAARRRRRRRRRR!!!!!!!!!! Dat betekent dat het geen Chiro is, maar jullie allemaal bij jullie familie zijn om vuurwerk te kijken, lekker te eten en een superfijn nieuw jaar te starten.


Tot volgend jaar en alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!