Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Leiding speelclub

Er was eens een meisje genaamd Emma Ostyn, samen met Jennifer en Lana had ze de taak gekregen de speelclub een heel jaar lang te begeleiden. Dit een jaar vroeger dan verwacht maar gelukkig kreeg ze hulp van een ervaren leidster.

Toevallig woonde ze zeer dichtbij de Chiro namelijk in de Van Hovestraat 24. Daar is ze opgegroeid samen met haar zus Anouk en broer Lucas die je wel eens op een chirozondag kan tegengekomen.

Maar ondertussen moest ze zich ook door haar laatste jaar Humane Wetenschappen vechten.


Niet alles gaat soms volgens plan en daarom is ze altijd bereikbaar via haar gsmnummer 0495278542 of e-mailadres emma.ostyn@hotmail.com.


Ze leefde nog lang en gelukkig samen met al haar speelclubbertjes.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hellooooo lieve speelclubbertjes


Ik ben jullie super toffe, nieuwe leiding!

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik heet Jennifer Razab-Sekh, ik ben 17 jaar en ik volg een leuke richting genaamd fotografie.

Zoals sommige van jullie al weten zit ik nog maar 1 jaar op de Chiro.

Ik heb ook nog 1 oudere broer en 1 kleiner zusje.

Ik vind het heel spannend om dit jaar leiding te zijn van jullie en ik ben er zeker van dat wij een leuk jaar gaan hebben samen!


Misschien nog wat dingen dat jullie moeten weten:

Mijn e-mailadres is: jennifer.razabsekh@hotmail.com

Ik woon op de Collegelaan 121 in Borgerhout.


Momenteel heb ik nog geen gsm-nummer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------