Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Leiding ribbels

Heyhey allemaal,


Mijn naam is Catho en ik stap dit jaar met veel motivatie mijn eerste jaar als leiding in! Ik begin ook ineens bij de jongste groep, de ribbels. Samen met Frauke en Jorinde gaan we er een giga, geweldig, mega, magisch, fantastisch, om nooit te vergeten jaar van maken. De tweede jaar ribbeltjes kennen mij misschien al wel en anders en sowieso voor alle nieuwe ribbels en ouders zal ik me nog even verder voorstellen. Dus mijn naam is Catho Boone en ik ben 17 jaar oud. Ik stap een jaartje vroeger in de leidingsploeg dan normaal, maar doe dit met veel plezier! Ik heb nog een oudere broer, Timen, en een jongere broer, Pieter, maar zij zitten niet in de Chiro (stom!). Ik heb thuis ook nog 2 lieve katten, Vlekje en Pipo, rondlopen. Verder zit ik nog in het middelbaar, ik ga nu namelijk naar het zesde en ik studeer Latijn Moderne Talen, wat ik daarna ga doen weet ik echt nog niet. Om wat centjes te verdienen doorheen dit jaar ga ik zwemlessen geven en babysit ik zo vaak ik kan.


Nog enkele praktische info:


- Ik ben te bereiken op 0471289354 en via boonecatho@gmail.com

- Mijn adres is Muggenberglei 222 in Deurne#TEAMRIBBEL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hallo lieve, lieve ribbeltjes


Ik zal me eventjes voorstellen. Ik ben Frauke. Ik ben jullie supercoole leidster dit jaar.

Samen met Catho en Jorinde zal ik dus voor leuke zondagen zorgen.  

Sommige van jullie zullen me al wel kennen, anderen nog niet. Voor degene die me nog niet kennen… Niet gevreesd, ik zal me even voorstellen.

Zoals ik al zei, heet ik Frauke Van den Broeck. Ik ben 20 jaar oud en dit jaar zal ik voor het vierde jaar leiding geven.

Ik start dit jaar mijn laatste jaar ergotherapie aan de Artesis Plantijn Hogeschool. Als ik afgestudeerd ben zal ik dus mensen die door eender welke reden niet zelfstandig kunnen functioneren in het dagelijkse leven, daarin helpen.

Ik woon in Wijnegem samen met mijn toffe mama, mijn grappige zus en mijn kat, die we de naam Nemo hebben gegeven.

Als ik niet voor school werk of geen leiding geef, ga ik zwemmen of geef ik zwemles.

Dit jaar ben ik samen met Loes en Ruth groepsleiding, dus als je vraagjes hebt, kan je altijd bij ons terecht.Er zijn nog een paar belangrijke dingen die je moet weten:


- Mijn telefoonnummer is 0483/08.36.51

- Mijn emailadres is fraukevdb@hotmail.com

- Mijn adres is Krijgsbaan 14 in Wijnegem

- In januari verhuis ik Kalmthout. Mijn adres is daar Bloemenlei 2.


Voila, nu hebben jullie mij al een beetje beter leren kennen.

Tot zondag!


#TEAMRIBBEL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ik ben Jorinde Joosen.


 Ik ben 19 jaar. Ik heb een halfbroertje die Martijn heet en een halfzusje genaamd Merel. Ik ga dit jaar leiding geven aan de Ribbels.

 Ik vind muziek erg belangrijk, daarom ga ik 3 keer per week naar de muziekschool. Daar doe ik zang. Volgend jaar wil ik graag nog een instrument spelen. Op woensdag doe ik ook aan muurklimmen. Je kan me bereiken op het nummer 0495/94.42.54 of op het emailadres jorinde2@gmail.com.