Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Keti’s

Het is weer zover beste vrienden, een nieuwe start van het chirojaar!

 EUUUY!
10 september:

Vandaag hebben jullie ontdekt wie jullie geweldige, formidabele en perfecte leiding is voor dit jaar, BETER JULLIE ZIJN BLIJ!

17 september:

Vooraleer we kunnen starten met dit onvergetelijk jaar zullen we onze crib wat moeten pimpen, pak jullie graafste shit mee om ons clubhuis te versieren, er is veel werk aan de winkel!

24 september:

Wij droppen jullie ergens want wij hebben het gevoel dat wij jullie tegen nu al kotsbeu gaan zijn :))) <3

30 september:

Het is openingsfeest van muggenberghof en alle verenigingen die er zitten zorgen voor verschillende activiteiten, dolle pret! We laten jullie nog wel weten om hoelaat ;))

1 oktober:

Trek jullie ouders uit hun luie zetel en neem ze mee naar de chiro zodat ze ook eens de geweldige sfeer kunnen opsnuiven, het is ouderdag!

7,8 oktober:

Jullie zijn allemaal welkom, haha nee grapje, VERPLICHT om aanwezig te zijn op de wafelslag om 10 uur stipt, geen seconde later begrepen?!13 oktober:

Trek jullie mooiste kleedjes en dansschoenen maar aan want het is DOUBLE TROUBLE "huuh wa is da?" Dat is onze eigen chirofuif beste lidjes, jullie zijn daar zeer welkom als dat ook mag van de mamie en de papie, verdere informatie volgt nog!

15 oktober:

Vandaag trekken we erop uit en maken we een mooie parkwandeling om de fauna en flora te observeren.

22 oktober:

Trek die strakke zwembroekjes maar aan boyzzz and gurllzz, we gaan zwemmen in een mooie zwembad, fni! Neem allemaal 5 EURO mee en kom met de FIETS. We maken er een mooie roadtrip van!

27,28 en 29 oktober:

Jullie kunnen even rustig ademhalen want wij zijn op leidingsweekend, rust goed uit zodat jullie volgende week weer met volle moed kunnen komen!