Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Aspi’s

Weuuuw, een nieuw jaar,nieuwe leiding, nieuw program. Wij hebben echt wilde plannen voor jullie. Als alles lukt, gaan jullie de eerste Aspiranten zijn die zoiets met ons gaat doen.

Iets dat nog nooit is gebeurd in Chiro Josto!!

Wat een eer jom! Wij gaan geschiedenis schrijven…

We gaan pas vertellen wat dat is als we het zeker weten MAAAAAR er is 1 voorwaarde: jullie gaan het moeten verdienen en er hard voor moeten werken!

Maar genoeg gezever,aangezien we niet zeker weten of jullie deze shizzle effectief lezen, zullen we er maar eens invliegen!


September

3 september

Ik besef net tijdens het typen van: ‘’Waarom zet ik deze zever erbij?’’ Het chirojaar is nog niet begonnen dus vandaag is er helemaal niks te doen en niks om over te schrijven.


10 september

Nice, officieel de allereerste chirozondag! Jullie ontdekken wie dat deze vage sh*t aan het typen is. Spannend! Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als wij hahaha,  anders zou da maar sad zijn.


16 september

Huh? Dit is een zaterdag?

Jups, zoals jullie al via Danté wisten, moesten jullie vandaag allemaal vrijhouden! Iedereen moet aanwezig zijn om samen moneys te verdienen. Hoe gaan we geld verdienen? Het is iets helemaal nieuws,niet zoals elke-standaard-winstgevende-chiroactiviteit!


17 september

Oh sad, Milton is misschien net terug of zit nog in het vliegtuig vanuit Zuid-Amerika. Zal hij er zondag om 14u op tijd geraken? Of komt er vervangleiding door de poort gewandeld?

We shall see, ge zult moeten komen om dat te ontdekken!


24 september

Dit is onze 1e normale chirozondag met alle leiding erbij dus gaan we rustig aan beginnen en gaan we elkaar eerst leren kennen vooralleer we er dit jaar volop voor de 100% kunnen invliegen.


30 september

Huh? Nu weeral een zaterdag? Ik hoor jullie al denken van: ‘’Neeeeee, moeten wij weer werken fwa?’’

Nein man, geen nood! Alle verenigingen die gebruik maken van de gebouwen van onze geliefde chiro slaan de handen in mekaar om samen het startfeest (openingsfeest) te organiseren. Dus wij zullen er ook zijn. Er is van alles om te eten, speelkraampjes, de kleintjes kunnen meedoen aan massaspelen, shminken , er is zelfs een breakdance workshop heb ik gehoord? Iedereen is van harte welkom!

BTW: Chara en ik verkopen daar ijsjes , dus kom er zeker eentje eten a habibi’sOktober

1 oktober

Wow, plots zijn we al in  oktober. Om de maand te beginnen doen we weer iets speciaals. Het is ouderdag! Alle ouders zijn welkom om eens te ontdekken hoe een chirozondag ineens zit en hoe de leden dit beleven. Iedereen is eeuwig jong!


7-8 oktober

Oh oh, dit is een weekend, jullie kunnen het al raden… Het is wafelslag!! Wafeltjes verkopen van 10u tot 18u (Je moet niet heel de tijd komen, kom helpen wanneer je tijd hebt!) Hoe meer zielen, hoe meer vreugde ofzoiets…


15 oktober

Sh*t, we zijn deze dag vergeten te typen.


20 oktober

Allez, wa is dees nu weer. Das een vrijdag? Het is onze trotse dag, de dag dat we fier opstaan! HET IS DAG VAN DE JEUGDBEWEGING!!! Ga in chirokledij naar school, hobby, vrienden, spelen, alles! Laat een foto trekken, wij kiezen een  winnaar voor onze trots-op-ons-chiroleden-prijs!


22 oktober

WIJ TYPEN DIT IN DRUKLETTERS WANT ER KOMT EEN BELANGRIJK BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT!

ALLE ASPIRANTEN DIE FIER ZIJN EN DE NAAM ASPIRANT WAARDIG ZIJN MOETEN OP DE CHIRO AANWEZIG ZIJN. WIE NIET KOMT (zonder geldige reden) ZAL EEN ERGER LOT ONDERGAAN. EEN GEWAARSCHUWD ASPI IS ER TWEE WAARD OFZOIETS…


27-28-29 oktober

Weekendjeeeeuh, maar niet voor jullie. We weten dat dit een moeilijk moment is voor jullie. Maar we konden niet anders lieve spruitjes. Probeer een beetje te genieten van deze zwarte donkere Milton&Charaloze dag. Stel dat het echt niet gaat, en last van heimwee naar ons hebt, dan kunnen jullie ons een smsberichtje sturen of bellen. We antwoorden enkel als het supererg/supergrappig/superiets is.

De leiding gaat dus op leidingsweekend om elkaar beter  te leren kennen. Dat heet teambuilding ofzoiets…


Voilaaaa, eerste petoeteke zit er al weer op.

- Sad voor Milton want hij moet dan terug studeren voor zijn herexamens :’(.

- Goed voor Chara, cuz ze kan verder genieten van haar vakantie!


Kusjes Chara & Milton

xxx