Webmaster

Chiro Josto

Rek. Nr. Chiro Josto: BE38 9795 8147 3272

All rights reserved

Aspi’s

Heyhoy allemaal!!


Dit is officieel het 1e petoeteke van 2018. De periode waarin iedereen zijn of haar nieuwe doelen stelt. Naar de fitness gaan, vermageren, meer sparen, bla bla bla. Iedereen weet dat dit allemaal zever is en dat iedereen terug in zijn of haar oude gewoonte valt. Welkom bij het weetjesuur van Charlton!


We gaan stoppen met zeveren en overgaan naar the real info!!

Btw: Als ge alle bullshit wilt skippen, lees alleen het vetgedrukte! Dat is in elk petoeteke ons patroon!

Bedank me later maar!


7 Januari


Iedereen mag een kaarsje aansteken om Chara en mezelf veel geluk toe te wensen met onze

examens. Heel deze maand zitten we dus helemaal alleen, verwilderd, afgezonderd van de

maatschappij achter onze boeken te blokken.

Maar er komt vervangleiding!!


14 Januari


Whuuuuut, jullie gaan keiveel oudjes terug zien! Het is namelijk OUDLEIDINGSDAG!! Ze zijn hun program al keilang aan het voorbereiden want ze hebben er zin in! (En heel veel tijd). Jullie gaan er enorm van genieten en nog zeker een maand gelukkig zijn. Enjoy!


21 Januari


Ooooh weeral vervangleiding. Deze keer komt er een badboy en een badgirl van het gewest! Situering: Het gewest organiseert evenement zoals gewestdag om alle chiro’s van onze buurt samen te brengen. Bovendien heeft elke chiro een meter en peter! Jawel hoor, ze komen ons allebei vervangen! Veel plezier!


28 Januari


Yaaaaaaaasssssss, Milton is back @ Chiro Josto! Jammer genoeg moet Chara deze zondag nog studeren. We gaan allemaal gezamenlijk bidden om haar goede punten te regelen. Naaaah, mijn kinders, bidden is niet meer van deze tijd. We gaan dus allemaal smsjes, instaberichtjes, etc sturen. EN normaal gezien, ik herhaal: “normaal gezien”, gaan we ons lokaal proper maken, inkleden en gezellig maken. Iedereen gaat jaloers zijn op ons cute lokaaltje jom!


4 februari


Jullie moederfiguur is er weer! Jullie zullen haar wel heel hard gemist hebben, neem dus allemaal een cadeautje mee voor deze fantastische vrouw!


Nu we weer allemaal reunited zijn kunnen we eindelijk gezamenlijk afscheid nemen van het jaar 2017. Draag dus allemaal geschikte kledij voor de begrafenis van 2017. Niet getreurd het is niet allemaal treurig, als vrolijke nagedachtenis gaan we ook HET GROTE NIEUWJAARSSPEL spelen. Het is ook hamburgerslag dus neem allemaal 5 euro mee.


11 februari

Nog maar net reunited met jullie fantastisch leiding en het is alweer mixdag BOEEE!


18 februari


Omdat Chara maar geen genoeg kan krijgen van interieur, gaan we ons vandaag inleven in het leven van een meubelstuk.


Kom dus allen verkleed als jullie favoriete meubel!


23,24,25 februari

GROEPSWEEEKEEEEEENDDDDDDDDDDDD


Zo beste vrienden, hopelijk gaan jullie ons niet al te hard missen. Als troost hier nog een prachtig plaatje van ons om boven je bed te hangen.


X Jullie koningin en Milton